Talent Talks talangfulla julgetter

2015-12-18

Det är inte bara i Kina som det är Getens år. Även vi på Talent Talk känner att getter är helt rätt. Vi har haft ett fantastiskt roligt år med både gamla och nya uppdrag och kunder, men tyvärr så är ju utvecklingen för många i vår omvärld inte lika bra, och vi vill därför bidra med att ge världen en liten puff i rätt riktning inför 2016. 

Så i år blir det inte någon av våra vanliga julklappar i form av lyxkolor, laktritskalendrar eller fina teer, utan istället 38 prima getter. Men alla kan vara lugna, det kommer inte att börja bräka i receptioner och serveras getmjölkscappuccino i kaffemaskiner efter nyår. Dom dräktiga getterna kommer via ActionAid att hamna hos familjer där de kan bli första steget ut ur svält och fattigdom. Geten är ju en multitalang som ger både näringsrik mjölk till vuxna och barn, ett överskott som kan säljas på marknaden och killingar, att sälja, ge bort till grannen eller behålla.

Så när vi sitter på julafton och tittar på julbocken, då tänker vi på de talangfulla Talent Talk-getterna som gör verklig skillnad hela året!

En riktigt god jul & ett gott nytt 2016 önskar vi på Talent Talk.GET