Talent Talk expertkonsulterna inom employer branding och talent relations

info@talenttalk.se · Tel: 08-22 66 20

Vi tar er i handen och guidar er hela vägen till ett attraktivt employer brand.

Vägen till att utveckla och kommunicera den attraktiva och produktiva arbetsplatsen och att bygga ett starkt varumärke som arbetsgivare ser olika ut, men tillsammans hittar vi den process som passar just er.

Sedan 2001 har vi hjälpt våra uppdragsgivare med strategiska vägval och effektiva externa och interna kommunikationslösningar för hela kompetensförsörjningsprocessen; från att attrahera och rekrytera rätt medarbetare, till att engagera och utveckla de som redan är anställda och även att upprätthålla goda relationer med de som slutat.

Vi kombinerar kunskapen om kommunikation, varumärkesbyggande, teknik och digitalisering med en djup förståelse för människor drivkrafter och hur organisationer fungerar.

Vi jobbar med hela kommunikationskedjan – från analyser och strategiarbete till produktion och genomförande. Självklart med både digitala och fysiska kommunikationskanaler och även med att integrera kommunikation, teknikstöd och fungerande HR-processer.

Eftersom en viktig framgångsfaktor är att chefer på alla nivåer och medarbetarna är med på resan, så bidrar vi även med inspiration, utbildning och processledning.

Din Speaking Partner i nöd och lust

Som Speaking Partner vägleder och inspirerar vi dig och din organisation på vägen till starka medarbetarrelationer.

Som Speaking Partner utgår vi från era specifika förutsättningar och behov och bollar utmaningar och möjligheter, vägval och tänkbara vägar framåt. Att ta sig tid att tänka backa ett steg och tänka till innan man börjar ”göra” saker är en viktig framgångsfaktor. I det ingår att identifiera verkliga och upplevda behov i organisationen, att sätta mål och nyckeltal, att koppla ihop de olika initiativ och projekt som pågår internt och som ofta har många gemensamma beröringspunkter, och även att landa i en tydlig intern ansvarsfördelning och säkerställa att förankring sker på alla nivåer. Kontakta oss nu »

Kickstarta ert employer branding-arbete

Pricksäkra målgruppsanalyser för kommunikation och utveckling

Visualisera och kommunicera era HR-processer