Talent Talk Varumärkes- och kommunikationsbyrån inom employer branding

info@talenttalk.se · Tel: 08-22 66 20

Vi tar er i handen och guidar er hela vägen till ett attraktivt employer brand.

Vägen till att utveckla och kommunicera den attraktiva och produktiva arbetsplatsen och att bygga ett starkt varumärke som arbetsgivare ser olika ut, men tillsammans hittar vi den process som passar just er.

Sedan 2001 har vi hjälpt våra uppdragsgivare med strategiska vägval och effektiva externa och interna kommunikationslösningar för hela kompetensförsörjningsprocessen; från att attrahera och rekrytera rätt medarbetare, till att engagera och utveckla de som redan är anställda och även att upprätthålla goda relationer med de som slutat.

Vi kombinerar kunskapen om kommunikation, varumärkesbyggande, teknik och digitalisering med en djup förståelse för människor drivkrafter och hur organisationer fungerar.

Vi jobbar med hela kommunikationskedjan – från analyser och strategiarbete till produktion och genomförande. Självklart med både digitala och fysiska kommunikationskanaler och även med att integrera kommunikation, teknikstöd och fungerande HR-processer.

Eftersom en viktig framgångsfaktor är att chefer på alla nivåer och medarbetarna är med på resan, så bidrar vi även med inspiration, utbildning och processledning.

Kickstarta ert employer branding-arbete

Låt en halvdags workshop bli starten för ett mer strukturerat och framgångsrikt arbete med medarbetarrelationer. Ni får såväl inspiration och verktyg som en samsyn på begrepp och utmaningar inför det fortsatta arbetet. Kontakta oss nu »

Pricksäkra målgruppsanalyser för kommunikation och utveckling

Visualisera och kommunicera era HR-processer