Vi erbjuder

En fullservicebyrå inom employer branding

 

Vi jobbar med hela kommunikationsprocessen – från analys och strategi till kreativa koncept och genomförande.

 

Vad kan ni erbjuda som arbetsgivare? Vilken typ av kompetens behöver ni? I korthet: Vad kan ni ge och vad vill ni ha? Genom research, analys och strategiska vägval skapar vi tillsammans en plattform som ligger till grund för all er kommunikation med kompetensmarknaden.

 

I nästa steg skapar våra kreatörer vass kommunikation som får er att sticka ut på kompetensmarknaden. Målet är att de talanger där ute – som ni behöver – väljer er. Att era nuvarande medarbetare fortsätter att välja er. Och att tidigare medarbetare tänker tillbaka på tiden hos er som en bra tid och som ett ställe att kanske återvända till i framtiden.
 
När ni jobbar med oss har ni dessutom möjlighet att kontinuerligt mäta resultatet av era employer branding-insatser genom vår mätmetod EBIX, Employer Brand Index. EBIX är framtaget för att kunna lägga in era specifika mål med arbetet utifrån era förutsättningar, och hjälpa er att ständigt förbättra och effektivisera kommunikationen med era målgrupper.
 
”Vi kan sätta fingret på vad som gör er unika. Arbetet handlar mycket om att konkretisera er företagskultur, den där känslan som ’sitter i väggarna’.”
/Maria Nyblom, projektledare Talent Talk

 

Ring eller mejla oss för mer info!

TEL: 08-226620
E-POST: info@talenttalk.se