Talent Talk expertkonsulterna inom employer branding och talent relations

info@talenttalk.se · Tel: 08-22 66 20

Vi hjälper er attrahera och engagera de medarbetare ni behöver för att framgångsrikt förverkliga era affärs- och verksamhetsmål.

Vad skulle hända om ni lyckades rekrytera de bästa medarbetare i er bransch? Hur skulle det påverka kunder och resultat? Och varför ska de allra bästa vilja jobba hos just er? Vet de ens att ni finns? Hur matchar ni medarbetarnas drivkrafter och intressen med verksamhetens mål och skapar en ändamålsenlig kultur?

Talent Talk är en varumärkesbyrå inom employer branding och talent relations. Sedan 2001 har vi hjälpt våra uppdragsgivare med strategiska vägval och effektiva externa och interna kommunikationslösningar för hela kompetensförsörjningsprocessen; från att identifiera, attrahera och rekrytera rätt medarbetare, till att motivera, engagera och utveckla de som redan är anställda och att upprätthålla goda relationer med de som slutat.

Helt enkelt: Genom skarp analys och effektiv kommunikation hjälper vi er att attrahera och behålla de medarbetare ni behöver för att framgångsrikt förverkliga era affärs- och verksamhetsmål.

Linus Holmgren

VD, föreläsare och employer branding-strateg

Linus är föreläsaren och strategen som grundade Talent Talk 2001 när begreppet employer branding var nästintill okänt i Sverige. Han drivs av övertygelsen att goda relationer med potentiella och nuvarande medarbetare är lika avgörande för en organisations framgångar som relationerna med kunder och investerare. Han har arbetat med både offentlig- och privat sektor, inom olika branscher och utifrån både svenskt och internationellt perspektiv. Linus har lätt för att skapa sammanhang och förståelse, han inspirerar, utbildar, modererar och utmanar som Keynote Speaker, i utbildningar, workshops och debatter. Linus är även en frekvent anlitad föreläsare genom Talarforum och Athenas.

Ring: 070-669 04 00
Mejla »

Matilda Linder

Monika Neukirchen

Embla Sue Panova

Pia Roos

Lotta Pfeiler