Om oss

Vi hjälper er attrahera och engagera de medarbetare ni behöver för att framgångsrikt förverkliga era affär- och verksamhetsmål.

 

Vad skulle hända om ni lyckades rekrytera de bästa medarbetare i er bransch? Hur skulle det påverka kunder och resultat? Och varför ska de allra bästa vilja jobba hos just er? Vet de ens att ni finns? Hur matchar ni medarbetarnas drivkrafter och intressen med verksamhetens mål och skapar en ändamålsenlig kultur?

 

Talent Talk  är en varumärkesbyrå inom employer branding och talent relations. Sedan 2001 har vi hjälpt våra uppdragsgivare med strategiska vägval och effektiva externa och interna kommunikationslösningar för hela kompetensförsörjningsprocessen; från att identifiera, attrahera och rekrytera rätt medarbetare, till att motivera, engagera och utveckla de som redan är anställda och att upprätthålla goda relationer med de som slutat.

 

Helt enkelt: Genom skarp analys och effektiv kommunikation hjälper vi er att attrahera och behålla de talanger ni behöver.

 

Våra talanger

 

Talent Talk består av skickliga specialister inom analys, strategi, projektledning, kreation och produktion.

 

Linus Holmgren_100x150_140211

Linus Holmgren

VD, föreläsare och employer branding-strateg

Linus grundade Talent Talk 2001 med visionen att det är människor som gör skillnad i organisationer och att kommunikation är ett kraftfullt verktyg för att uppnå affärs- och verksamhetsmål genom medarbetarna. Han har arbetat med både offentlig och privat sektor, inom olika branscher och utifrån både ett svenskt och internationellt perspektiv. Linus inspirerar, utbildar och utmanar som Keynote Speaker, i utbildningar, workshops och debatter. Linus är även med i Talarforum.

TEL: 070-669 04 00
E-POST: linus.holmgren@talenttalk.se

Susann Agerlid

Specialist research och analys

Susann är en av Sveriges mest erfarna inom research och analys. Sen 1996 har hon haft ledande roller på Demoskop, Beyond Research och Sifo Research. Susann har jobbat tillsammans med Talent Talk i 7 år med uppdrag för bl.a. Canon, Försvarsmakten, Sveriges Byggindustrier och Sweco. Hennes målgruppsanalyser är ofta avgörande som underlag för strategin.

TEL: 070-768 52 19
E-POST: susann.agerlid@talenttalk.se

Matilda Linder

Creative director och formgivare

Matilda är den idérika kreatören med över 17 års erfarenhet av art direction och formgivning, och rör sig fritt mellan olika medier. Hon har sedan Talent Talks start 2001 jobbat med att förverkliga våra strategier genom kreativa och effektiva kommunikationslösningar för att attrahera nya medarbetare eller stödja utvecklingen och motivationen hos befintliga.

TEL: 073-613 39 63
E-POST: matilda.linder@talenttalk.se

Catharina Malmfors

Copywriter

Catharina har 15 års erfarenhet av employer branding och HR-kommunikation. Hon är en säker stilist som är van vid att skriva för olika målgrupper, med olika tonalitet. I den kreativa processen bidrar Catharina till att fånga kärnan i ett EVP och omvandla det till ett attraktivt budskap.

TEL: 070-743 31 51
E-POST: catharina.malmfors@talenttalk.se

Anna Matzinger liten

Anna Matzinger

Copywriter

Anna är en rutinerad skribent, journalist och copy. Hon ser en berättelse i allt och har en grym förmåga att göra det komplicerade lättillgängligt och intressant. Oavsett vilken målgruppen är så hittar hon ett passande tilltal.

TEL: 070-717 18 50
E-POST: anna.matzinger@talenttalk.se

 

Vill du jobba med oss?

 

Skicka ett mejl till oss: info@talenttalk.se.