Frukostseminarium: Employer branding som drivkraft för verksamhet och varumärke

2014-09-05

Kickstarta din höst med frukostseminariet där Linus Holmgren delar med sig av inspiration och insikter om trender, utmaningar och nya arbetssätt.

På agendan …

> EVP 3.0: Nästan alla har eller vill ha ett, men få har lyckats göra det till ett riktigt användbart verktyg för kommunikation och intern utveckling. Hur skapar och realiserar man ett EVP i olika typer av organisationer, på olika marknader och med blandade målgrupper?

> Prestationen i fokus: Medarbetarnas prestation hamnar i fokus när kommunikationen stödjer Talent Management-processen. Att attrahera och behålla medarbetare är viktigt, men att de verkligen presterar och bidrar är ännu viktigare.

> Medarbetarnas roll i varumärkesarbetet: Hantera de olika varumärkesperspektiven gentemot medarbetare, kunder, investerare och andra nyckelintressenter. Identifiera skillnader och likheter i deras behov och förväntningar och de löften ni ger. Ett framgångsrikt varumärkesarbete bygger på att se medarbetarna som målgrupp, kanal och drivkraft för förändring.

Anmäl dig nu!

Tid: Fredagen den 5 september, 08.15–09.00. Lättare frukost serveras från 08.00

Plats: Summit Hitech building, Sveavägen 9, plan 17, rum Mount Everest

Anmäl dig genom att mejla maria.nyblom@talenttalk.se

Antalet platser är begränsat. Seminariet är kostnadsfritt.